zondag 22 januari 2012

LAATSTE DAGEN IN CHIANGMAI

Sin en Son
 
 In Awana House
De zes weken in ChiangMai zijn omgevlogen. a.s.Vrijdag 20 januari 2012 nemen we de trein naar Bangkok. Wat hebben we een geweldig verblijf in de Roos van het Noorden gehad. De stad maar vooral de mensen hebben ons hart veroverd. Ook de Farangs en andere touristen staan open voor kontakt. Soms lijkt het een grote familie. Omdat Chiang Mai in vergelijking met Bangkok te overzien is heb je eigenlijk snel door waar je bent en hoe je moet gaan. Wil je je over wat grotere afstanden verplaatsen dan is er de bustaxi of de tuktuk. Geen enkele dag hebben we ons daar verveeld. Van de vroege morgen tot de late avond zijn we bezig geweest. En dan ons verblijf "AWANA HOUSE". Is er nog wel een guesthouse in Chiang Mai, dat zulke goede en aangename facilitemeiten biedt. Wij denken van niet. Je krijgt echt waar voor je geld, zelfs meer dan dat.  Een uitgesproken service. Het personeel is beleefd en staat altijd voor je klaar. Je hoeft maar te kikken en men doet wat het kan om je te helpen en het aangenaam voor je te maken. En dat alles onder de bezielende leiding van Ron, een man die wij hebben leren kennen als een symphatiek, innemend en vakbekwaam mens. Wij kunnen een ieder die plannen heeft om naar ChiangMai te komen dit Guesthouse warm aanbevelen.
Wanneer je een liefhebber bent van tempels, dan is Chiang Mai de stad om je hart op te halen. De mooiste exemplaren zul je hier ontdekken op een betrekkelijk klein oppervlak.
De laatste avond in de Roos van het Noorden hebben we doorgebracht met Ron. In John's Place, een zeer gezellig restaurant annex cafe. Het is een zeer oud etablissement, oude foto's laten bv een jonge Elvis Presley
in uniform zien in gezelschap van de Koning en diens vrouw. De avond was zeer geslaagd. Ron we zullen je missen. 

Onze nieuwe kamer rechtsboven de planten, balkon.....

Foto's zonder commentaar.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten