dinsdag 11 oktober 2011

Dinsdag 11 oktober
Elke dag zijn we wel met Thailand bezig. "Hoe zal het zijn, het vervoer, ons verblijf, van vliegveld naar Bangkokstad, koffers pakken, wat mee te nemen, enz.enz"
We zijn er nu achter gekomen dat je het beste in Bangkok kunt verblijven in de buurt van de Khao San Road, daar gebeurt het. Rond deze drukke winkelstraat zijn de vele hotels, guesthouses, appartementen en inns gevestigd. Ook zit je dan vrij dicht bij de rivier, chinatown, markten, warenhuizen en andere bezienswaardigheden.. Van een Thais-kennisje van ons hoorden we dat we beslist Mah Boon Krong (MBK) moeten bezoeken. Een immens groot warenhuis van 8 verdiepingen. Van alles kun je daar kopen.
Wat ons veblijf betreft zijn we weer van gedachten veranderd. We proberen nu in het guesthouse Siam I te boeken. Dit onderkomen ligt vrij dicht bij Khao San Road en is niet duur.
Iemand heeft ons aangeraden om beslist een fietstocht door Bangkok te maken. Via Google zijn we op de site van Co van Kessel terechtgekomen, een Nederlander die al jaren in Bangkok woont en deze tochten organiseert. We denken aan een tocht van een halve dag in combinatie met een longtailboot op de rivier.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten